1. Kennismaking
Nadat u contact heeft opgenomen met U!TGELATEN HONDEN, wordt er met u een afspraak gemaakt voor een kennismakingsgesprek. Op deze manier krijgt U!TGELATEN HONDEN een goed beeld van uw hond(en) en kunt u het karakter van uw hond toelichten. Tijdens het kennismakingsgesprek wordt er samen met u een sleutelcontract opgesteld en worden u de gedetailleerde voorwaarden overhandigd.

2. Op afspraak thuis opgehaald
Uw hond wordt vervolgens op de afgesproken dag(en) bij u thuis opgehaald met een goed uitgeruste, veilige bus. Deze bus is speciaal omgebouwd om de viervoeters veilig te kunnen vervoeren. In de bus zijn een EHBO koffer en een brandblusser aanwezig. Uiteraard is er water beschikbaar voor de honden zodat zij na de wandeling kunnen drinken.
Vervolgens wordt uw hond minimaal één uur uitgelaten op een honden losloopterrein waar hij zich kan uitleven, mee kan hobbelen of kan dollen met andere honden. Hiervoor hebben wij een contract met Staatsbosbeheer.

Uw hond zal zich uitgelaten en voldaan voelen na zo’n heerlijk uitje.

3. Eerste keer mee met U!TGELATEN HONDEN
De eerste keer dat uw hond mee gaat wandelen, zal dit indien nodig aangelijnd zijn. De hond kan op deze manier aan de groep wennen en andersom. Uiteraard let U!TGELATEN HONDEN op zijn gedrag en wordt er gekeken of hij luistert naar commando’s. Tegen de tijd dat het verantwoord is hem los te laten lopen, kan hij mee gaan dollen met zijn soortgenoten. Honden zijn van nature roedeldieren en zullen meestal bij de roedel blijven. Voor de zekerheid draagt uw hond aan zijn halsband een GPS-tracker. Just to be sure…